Test our new Web App

Testimonies

Balldren I Ri (25 km NW from epicenter)
Çiik me me larg lezhes jam dhe nuk u ndje! Por gjithsesi me esht bere si ngjizje psiqike puna termetit dhe me duket sikur bie çdo moment ! Tani kam frik se kur tbjeri vertet sdo e ndjej ! Ndonje qe ka gjet ndonje menyre se si te qetsoje mendjen! Dm ne insta Clickandpic_1

Bubq (25 km S from epicenter)
ne teper u tremba kur ja beri bumm sepse mendova se ishte tritol

Nikël (32 km S from epicenter)
i felt it

Kamëz (37 km SE from epicenter)
Po u ndje me zgjoi nga gjumiiMbase sndihet neper bansesa te ulta por ne kati e 5 ndihet shume

Durrës (41 km S from epicenter)
Ferkoje redonin o gjush

Durres (42 km S from epicenter)
Nuk ngjohen kto zakonisht ngjohen vtm 4 e siper

Tiranë (44 km SE from epicenter)
Shume pak nje levizje e lehte kam frike te rrij ne shtepi jam bere me fiksime degjoj zhurma kot dhe me duket sikur bie termet😪

Tiranë (44 km SE from epicenter)
Nale oooo izettttt, nai mami a ka per llap nmes shalve 😂

Tiranë (44 km SE from epicenter)
Light and short

Shkodër (44 km NW from epicenter)
Termet

Tirana (45 km SE from epicenter)
Nuk ndjehet ne tirane 😏Mos krijoni panik kot

Tiranë (45 km SE from epicenter)
🙏🙏🙏

Vaqarr (50 km SE from epicenter)
Lesh lesh

Golem (50 km S from epicenter)
Dhe un jam ber me fiksime sa degjoj nje zhurme mduket termet e sme ze gjumi kam panik e ankth me ndihmoni si ta kaloj .

Elbasan (76 km SE from epicenter)
Flini gjume o njerez

Elbasan (76 km SE from epicenter)
Ti @clickandpic_1 je naj cik i mir apo vl😂😛

Elbasan (76 km SE from epicenter)
Kurajo

(87 km NW from epicenter)
Slabo u Podgorici
close